Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

'ANNAMASTE'

DE PRAKTIJK VOOR JOU!

In mijn praktijk

staat u centraal. Er is aandacht voor u als totaal mens..aandacht voor denken en doen, aandacht voor doelen en wensen, aandacht voor lichamelijke of psychische klachten.

Een sessie / coachingsgesprek / behandeling

Afhankelijk van het eerste gesprek waarin wordt besproken waarom u bent gekomen en met welk doel, bekijken we samen welke behandeling of therapie daarop het best aansluit. Uiteindelijk bent u degene die bepaald op welke wijze u geholpen kunt worden. Natuurlijk kan een advies mijnerzijds plezierig zijn.

Wat is er anders in deze praktijk?

Het voordeel in mijn praktijk is de veelheid aan mogelijkheden. Mogelijkheden die ingezet worden om een antwoord te vinden op vragen of klachten.


Samen bespreken we waar je tegenaan loopt en en met welke vraag we aan de slag gaan. We doen dit stapsgewijs, bepalen samen (op een creatieve manier) welke techniek of behandeling het best bij jou en jouw hulpvraag past.


Om de ervaringen tijdens de gesprekken en behandelingen te kunnen verwerken zit er een periode van twee tot drie weken tussen de afspraken. Dit geeft je tijd om te ontdekken of het voor je werkt.


Je zult al snel ervaren, dat andere, positieve gedachten en de verandering in je gedrag je sterker en zelfbewuster maken. Dat er eerst hard gewerkt moet worden en er moeilijke momenten zullen zijn: ook daarvoor is voldoende ruimte tijdens de vertrouwelijke gesprekken.


Ik begrijp dat het leven soms overweldigend en stressvol kan zijn en

dat de dingen teveel kunnen worden. Bij '"annamaste" sta ik voor u

klaar en help u weer op weg.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Over welke vormen van ondersteuning er mogelijk zijn, klikt u dan op de verschillende knoppen aan de linkerzijde om meer inzicht te krijgen.


Vindt u het misschien fijner om in een groep aan de slag te gaan? Ook dat is mogelijk: dat geldt zeker voor Reiki en voor Ver"beeld"en.

Denkt u dat de therapie voor u beter aanslaat als u deze kunt volgen in een groep? Ik hoor het graag.


En: heeft u een vraag, een onderwerp, een idee, dat voor anderen ook de moeite waard kan zijn? Ik help u graag met het opzetten en begeleiden van een nieuwe groep!