Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

'ANNAMASTE'

DE PRAKTIJK VOOR JOU!

Voetreflextherapie

Deze therapie zorgt voor bewustwording - waar "sta" je, waar "loop" je heen, waar vind je jouw weg, en bovenal: wat heeft jouw lijf je te vertellen??

De gedachte achter de filosofie van voetreflextherapie - de eenheid van lichaam en geest - is dat "ziek zijn" een signaal is van een verstoring.

Organen, beenderen en weefsels hebben een reflexpunt op de voet. De punten op de voet, waar gevoelens ontstaan van o.a. pijn, prikkeling en jeuk, geven aan dat en waar er een probleem is ontstaan.


Voetreflextherapie kan ondersteuning bieden bij allerhande klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, depressie, angst en andere lichamelijke problemen. Ook bij een tekort aan energie door spanningen of werkdruk kan de behandeling verlichting geven.


Als deze verstoringen zijn opgeheven kan het lichaam in staat zijn zichzelf te genezen. 

Tijdens de behandeling, die ruim een uur in beslag neemt, worden beide voeten behandeld door het geven van druk op de reflexpunten en een zachte ontspannende massage.