Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

'ANNAMASTE'

DE PRAKTIJK VOOR JOU!

Polyenergetische therapie 

Het eerste (intake-)gesprek is altijd gratis. Zo kun je rustig kennismaken en kun je al je vragen kwijt. Soms kan een klein advies je al op weg helpen.


Misschien loop je al jaren rond met vragen of is het moment gekomen, dat je af wilt van steeds terugkerende problemen.

Of heb je juist wel een visie op hoe je de toekomst in wilt, maar heb je gewoon een luisterend oor en een andere kijk nodig om de stap te maken. Vertrouwen en wederzijds respect zijn de

basis voor het gesprek en de therapie.

Doe het voor jezelf!

Polyenergetische therapie is een uitgebreide vorm van psychotherapie, met moderne vormen als hypno- en regressietherapie, innerlijk kind werk, NLP en energiewerk. Hierdoor kan de therapie exact worden aangepast aan voorkeuren, weten en kunnen.


De basis van deze therapie is het rand-kerngesprek; zijn de klachten een randverschijnsel of zijn er onderliggende oorzaken waardoor de klachten zijn ontstaan? Uitgangspunt is jouw hulpvraag en deze techniek geeft meer inzicht in oorzaak en gevolg.


Het aanbod aan therapievormen, opdrachten en leermomenten is afgestemd op jou als persoon en op het doel dat jij voor ogen hebt.

Jij hoeft niet creatief te zijn om door mij op een creatieve, doeltreffende manier te worden geholpen om van je klachten af te komen, je doel duidelijk te krijgen of de draad van het leven = ook na ingrijpende gebeurtenissen - weer op te pakken.

Communicatie, praten - luisteren - herhalen, wordt als cement gebruikt om de verschillende technieken naadloos aan elkaar te verbinden.


Kortdurende therapie, met gesprekken ééns per twee of drie weken, heeft veelal niet meer dan 4 tot 6 sessies nodig om het gewenste resultaat te behalen.

En realiseer je, dat een polyenergetische sessie resultaat gericht is en tegelijkertijd wordt ervaren als een goed gesprek.