Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

'ANNAMASTE'

DE PRAKTIJK VOOR JOU!

Reiki

Er zijn vaak vragen over Reiki; er is onbekendheid over Reiki;

er zijn vooral ook twijfels over wat het is, of het is en of het werkt.

Om daarachter te komen, is het een goed begin om eens een behandeling te ondergaan. Om te kunnen ervaren wat het voor je kan doen; om te ervaren dat het niet vreemd is en om in een uur helemaal tijd te hebben voor jezelf en ontspanning. Ik nodig je van harte uit.

In het najaar van 2019 kun je weer een behandeling krijgen en samen oefenen of gewoon kennismaken met Reiki!! Laat even weten als je aanwezig wilt zijn! 

De minimale groepsgrootte is 5 personen. Locatie volgt.

Reiki-behandeling

Het ontvangen van Reiki ontspant lichaam en geest en ondersteunt daarbij het zelfgenezend vermogen.


Hoe vreemd het misschien ook klinkt: vaak wordt Reiki ook zonder benoemd te worden doorgegeven. De basis ligt in het aanraken. Een liefdevolle aanraking van een ouder aan een kind, kan lijken op een simpel gebaar. Het kind ervaart het als helend: stopt met huilen als er over de zere plek wordt gewreven.

Zijn we niet vergeten om aan te raken? Durven we nog wel?

In de basis gaat het bij Reiki "slechts" over het met liefdevolle aandacht, positiviteit en belangeloos overdragen van energie.


Reiki zelf geneest niet. Wanneer iemand open staat voor het laten door stromen van Ki *energie* door het gehele lichaam, kan dat tot genezing, heling of acceptatie leiden.

De behandeling van een uur - of langer indien daartoe behoefte of aanleiding bestaat - werkt ontspannend. Tijdens de behandeling kunnen er tintelingen voelbaar zijn, staan gedachten even stil of er kan een ongekende emotie boven komen. Alles is goed en voor elke verandering zal aandacht zijn.


Er treedt altijd een bepaalde verbetering op en leidt vaak tot een grotere bewustwording en verandering van inzichten, levensstijl en gewoonten.

**Reiki-1 "cursus anders":

Reiki-1 "cursus anders" volgens de Ushui-methode is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met het ontvangen en doorgeven van de universele levensenergie. Veelal worden de Reiki-cursussen gegeven in één weekend, waarna er de mogelijkheid bestaat om het werken met en de resultaten van deze voor iedereen bereikbare methode te ervaren.


De "cursus anders" beslaat 6 dagdelen, waarin aandacht wordt besteedt aan jouw ervaring met en vragen over energie en gekeken wordt naar wie jij bent of wilt zijn. Er wordt gewerkt met meditatie/visualisaties en je leert de Reiki methode volgens Ushui uit te voeren.


Ben je alleen? Dan zorg ik voor een "oefenpersoon" om tijdens de cursus het geleerde direct in praktijk te brengen. In de periode tussen de lessen worden opdrachten meegegeven die worden aangepast aan jou en wat je nodig hebt om ervaring op te doen.


Zijn er meer deelnemers (maximaal 4 personen) dan is er tijdens de lessen gelegenheid om met elkaar te oefenen. Ook dan zijn er opdrachten die in de tussenliggende periode tussen de cursusavonden uitgevoerd of geleerd moeten worden.

Er is aandacht voor jou als behandelaar, voor jou als ontvanger, voor contra-indicaties, voor praktische handelingen en (emotionele) ervaringen.

Je ontvangt altijd een uitgebreid cursusboek, waarin het geleerde kan worden teruggelezen. De kosten bedragen € 175,-- p.p. (excl. reiskosten) voor de cursus inclusief cursusboek.

Bij groepen ook op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis.(kosten p.p. excl. reiskosten). Data: in overleg.